8 Kasım 2021
9 Kasım 2021

Elektronik Kütüphane Vetis’te!

Elektronik kaynaklara Vetis ile erişim sağlamak için
yapmanız gerekenler;

1.https://katalogtarama.medipol.edu.tr/vetisbt adresine giriş yaparak üyelik işlemlerini başlatınız.

2.Şifrenizi biliyorsanız giriş yapın; bir hesabınız yoksa “Kayıt ol” ile kolayca kayıt olabilirsiniz.

NOT: Üyelik işlemleri için “@medipol.edu.tr” uzantılı e-posta adresini kullanınız. (E-posta adresinizi Mebis uygulaması içerisinde “Kullanıcı Profili” kısmından görebilirsiniz. E-posta adresinize Outlook 365 ile giriş yapabilirsiniz.)

3.Kayıt formunu doldurduktan sonra e-postanıza gelen mail ile hesabınızı aktive edebilirsiniz.

4.Hesabınızı aktive ettikten sonra giriş yapabilir ve yönlendirildiğiniz ekranda kütüphanemizin abone olduğu tüm veri tabanlarını görebilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI: 31 Aralık 2021 tarihinden sonra elibrary.medipol.edu.tr adresi kapanacaktır. Kullanıcılarıma Vetis kayıtlarını bu tarihten önce yapmalarını tavsiye ederiz.

Sorularınız için: [email protected]