Library & Information Science Source Deneme Erişimine Açıldı!

Dentistry&Oral Sciences Sources Trial Access!
1 Mart 2021
Library & Information Science Source Trial Access!
1 Mart 2021

Library & Information Science Source Deneme Erişimine Açıldı!

Değerli Kullanıcılarımız,

Library & Information Science Source 1 Mayıs 2021 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Library & Information Science Source veri tabanı, kütüphanecilik, bilgi ve belge yönetimi ve tüm ilgili alanlardaki araştırmacıların, hızla gelişen kütüphane ve bilgi bilimlerindeki son eğilimlere ayak uydurmalarına yardımcı olmak için hazırlanmış olup, yüksek kaliteli dergileri tam metin olarak kullanıcılara sunmaktadır. İngilizce ve diğer yabancı dillerdeki süreli yayınlar, dergiler, konferans bildirileri, broşürler, Bilgi Belge Yönetimi Bölümü ile ilgili tezler ve kitaplar gibi farklı formatlardaki zengin kaynaklara erişim sağlayan veri tabanı, araştırmacılar için birincil danışma kaynağıdır.

İçeriğinde;

• 470’ten fazla tam metin dergi
  • Kütüphanecilik, bilgi ve belge yönetimi ve ilgili alanlar için hazırlanmış 70 yeni dergi
  • 2.200′ e yakın indekslenmiş dergi